Friday, April 15, 2011

33. Goodbye Final Exam, Hello Holiday

Assalamualaikum...

Tadi, merupakan paper last untuk Final Exam untuk semester 2 sesi 2010/2011 ni. Alhamdulillah, untuk final exam semester ni takdela rasa  beban tu berat sangat. Ok-Ok. Boleh deal lagi. Masih boleh senyum lagi ^__^

Esok, 16hb destinasi aku ke kampung halaman di Bachok, Kelantan. Seronok! Seronok! Dah lama tak balik. Hari-hari nangis rindu rumah (Ok, tipu!). Dah hampir 5 tahun kat KL, masih homesick. Err, normalkan? Sah-sah la aku tak boleh belajar kat oversea. (Huhh, memang tak layak pon sebenarnya.. Tskk~)

Ok, nak plan cuti ni nak buat apa..

See ya..
Take care..
:)

4 comments:

  1. wah! enjoy ur holiday k.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  2. @lady: entri yg bakal di post: makan,tido,makan,tido je kot :p

    ReplyDelete
  3. @udin: enjoy se'enjoy2 nye :p

    ReplyDelete

♥Interesting Post by Others♥