Sunday, July 4, 2010

Header Baru Lagi

Tadaaa.. presenting my new blog header. So, apa pendapat korang? Ok ke x?

Okie, kat bawah ni header2 aku yg sebelum ni. Korang rasa yg mana lagi better? Header aku guna sekarang or header2 kt bawah ni or langsung takde yg cantik? :p


1) Header first


2) Header second


3) Header third (swf file)


4) Header fourth




I'm Yours (COMEL!!)

Jalan2 kt YouTube td, tiba2 tertengok video ni. Comel gila! Haha..Enjoy~ ^_~





p/s: Budak kecik buat muka2 camtu comel la. Agak2 kalau org dewasa buat muka camtu comel gak ke? :p


Saturday, July 3, 2010

2nd Award ^^

Yayy! Dapat 2nd award dari Cik Ana Chun! Award cute katanya~ Hahaa.. Tenkius Ana!
Soalan2 nya:

1) Ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
Blog ni x comel ah.. Ensem la.. Haha.. Eh, award kena tarik ke ek?

2) Website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.
http://www.bietemplates.com.. Cari template kt situ, then ejas2 la skit. Hehee..

3) Tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang.
  • Suka main game
  • Pelupa.. enpon slalu ilang tym kt umah :p
  • Dh boring dgn Facebook, tp still log in. Haha..
  • Tido kol 4.30am walaupon esok keje s'mata2 tgk SPAIN. Yiehaa!
  • Insomniac! :|
4) Tag orang-orang korang yg korang rasa patut menerima award ini.

Adobe After Effects

1st time guna Adobe After Effects.. Pretty noob,kan? LOL..

video

p/s: Nanti nk buat Kamehameha.. :p


Friday, July 2, 2010

Tag Dari Ana

TAG dari ANA

1. Adakah anda rasa anda HOT ?
Saya x hot, tp saya cool.. Haha.. Ayat usang.


2. Upload wallpaper yang anda gunakan sekarang.



3. Ceritakan pasal wallpaper.
Sama dgn laptop skin :)

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Pizza? Pizza tuh ape?


5. Wayang paling last anda tonton ?
Ntah..da lama sgt tak tgk movie..

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
Takde wat pape..

7. Selain nama sendiri dipanggil nama apa?
Xat, Z (nama baru dpt masa practical..haha)


8. Tag lagi lima orang!
1) K. Yani
2) Heeda
3) Eri
4) Elin
5) Blogger 3A1

9. Siapakah orang no 1 pada anda?
Akak yg baik(?) hahaa..Take care wahai ibu mengandung yg sdg menghitung hari.. :p

10. Katakan sesuatu pada orang no 2
Ni lg sorang ibu mengandung. Jg diri, mkn byk sikit.. LOL



11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
Ntah.. ada ke? Hwa3~

12. Bagaimana pulak dengan no 4
Mmg dh knl~ :p

13. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
1) Dia slalu rindu aku :)

2) Dia mmg syg aku :p

3) Follower dh 100++
4) Classmate English Lvl6 kt CFS
5) Org Kuantan, Pahang

14. Perasaan anda bila menjawab tag ini
Aaa? Err? Hoh? Hahh!! :p



♥Interesting Post by Others♥