Saturday, March 5, 2011

20. Barbie Doll Asia

Jom tengok Barbie Doll Asia. Cantik!


Anak patung ni namanya Wang Jiayun (王嘉韵). Cun gile kan? Mata besar, putih, perfect gile ah!

Eh oklah.
Actually, aku rasa dh ramai yang kenal kot. Maybe aku je yang ketinggalan. Tssk. Ni bukan patung sebenarnye, tapi orang biasa. Macam kita2 ni la. Sekali tengok macam patung, kan? Macam Asian BJD. Nama macam kat atas, Wang Jia Yun. Umur 17 tahun, asal Shenzhen, China. Minah ni famous gila. Sebab? Dia bukan penyanyi, bukan pelakon. Dia famous pasal, of course la muka dia. Sejibik macam patung, kan? Kat bawah ni ada sikit2 gambar dia. Jom usha:

Alaa cutenya~

Huyyo.. seksi! Tutup mata!

Jangan bukak mata lagi!

Olololo~

Gambar dicilok dari Pakcik Google. Google je nama minah ni, confirm banyak lagi gambar cute2. Tapi dalam blog ni aku letak sikit2 sudahla. Kang tercemar blog aku dengan foto2nye yang seksayyyy.

Then, pada suatu hari....

"Cer cite, cer cite...."

 terkantoilah yang rupa2nya minah ni guna Adobe Photoshop untuk edit gambar dia.

*Huhh! No wonder la perfect gila muka dia*

Ni tak sure betul ke x Wang Jiayun

Masih cute


Masih comel

Alala, sedih ye?

Photoshop dah macam magic wand. Guna Liquify, *pooof* jadila mata besar. Kecikkan muka, tajamkan dagu. Kemudian, jadila patung BJD.

Nak baca lagi lanjut, klik sini

4 comments:

  1. omaigod..patung ke orang nih!comel!hu3

    ReplyDelete
  2. a'a..comel kan?try la google nama dia, lg byk gambar2 comel dan sexxxxayy~

    ReplyDelete

♥Interesting Post by Others♥