Saturday, January 1, 2011

1. Selamat Tahun Baru 2011

Entry pertama di tahun 2011 :)

Ni aku copy paste status seseorang kat FB:

‎"Kecoh apa masuk tahun 2011 baru nak berazam. Tuhari masuk tahun 1432 takde pun nak berazam2"

Betul tak? Betul tak? Hehe

Apa2 pun, SELAMAT TAHUN BARU 2011 kepada semua pengunjung kat blog ni. Taknak la tanya azam tahun baru, sebab aku sendiri pun dari dulu sampai sekarang tak pernah ada azam tiap kali masuk tahun baru. Hehe..

Peristiwa dalam tahun 2010?

Birthday
Puasa
Raya
Belajar
Bla3..

Pfftt.. Nampak sangat hidup aku ni gila boring kan? Bhahah :D Tiap-tiap tahun sama je. Ada yang happy, ada yang sedih, ada yang wat aku hangin, dan macam2 lagi la.. Agak2 tahun 2011 ni, ada benda menarik menanti aku ke? Jeng3..

So kawan2, sekali lagi aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2011!
Tak lupa juga TAHNIAH kepada skuad Harimau Malaya yang menjadi Juara Piala Suzuki AFF 2010. Bangga ni, BANGGA :D


8 comments:

  1. heyoo ! balqis datang melawat blogger comel ! 0wh2 , follow juga !

    ReplyDelete
  2. tenkiu balqis :)
    selamat tahun baru 2011 ye..

    ReplyDelete
  3. hepi new year..
    semoga tahun ini lebih bermakna. :)

    ReplyDelete
  4. @misz fatin: harap2 mcm tu la..happy new year jgk :)

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru!!!!
    semoga berjaya dlm semua bidanglah.

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru utk Tuan penasihat jugak~ :)
    amin3~

    ReplyDelete

♥Interesting Post by Others♥