Friday, October 29, 2010

Nokia C3 @ Nokia 5800 Xpress Music?

Tee-hee...
Another post from me, walaupun aku sepatutnya menelaah pelajaran sekarang.
(Wahh! Dah lama tak guna 'menelaah' :p)
Ok, ok..
Post ni sekadar nak tanya pendapatan rakan2 sekalian (or sekelian?)


atau


yang OK?
Function, itu, ini, yang mana OK?

Nak beli phone baru la.
Kesian oh phone yg aku guna sekarang.
Tskk..
Tiap kali tgk phone tu je, mesti sedih.
Sayu, pilu, semua ada.


Kalau boleh, kawan2 bagi la suggestion phone mana yang OK ye.
Budget? Murah2 sudah. Takde duit ni.

Ah, btw, aku ada join contest dari Nokia ni.
Contest ni senang aje.
Kena ada Facebook, Twitter. Kalau ada YM, MSN, lebih banyak dapat point. And kalau ada update status, then orang like @ comments pun boleh dapat points. Update status kat Twitter pun dapat gak.

Jom la ramai2 memeriahkan suasana..

Join this contest for fun aje.
(Ahhh, iye la tu.. :p)


So, apa lagi. Tolong la bagi can diriku menang ye :p

2 comments:

  1. Nakal syorkan beli nokia 3310
    hehehe
    klu gaduh ngn bf lam hp
    leh baling hp nie
    konfom x rosak..hehehe
    peace...

    ReplyDelete

♥Interesting Post by Others♥